Loading...
 

Стартиране на клуб

 

Стартирането на клуб на Agora Speakers е много лесно, има много малко изисквания и няма включени такси или формалности (никакви такси за основаване, нито каквито и да е задължителни покупки). 

 

Едно правило за успех: Не се стреми към съвършенство 

Основният фактор, който разграничава успешните клубове от тези, които никога не успяват, е, че успешните клубове не търсят съвършенство. Когато започнеш да планираш първата среща, твоят мисловен процес понякога ще върви в подобни рамки: "Не можем да се срещнем следващия вторник, защото тогава ще вали. По-следващия има мач от Шампионската лига, а след това имаме държавни избори". Проблемът с този вид разсъждения е, че, без значение кой ден ще избереш, винаги ще има нещо, което ще се случва на този ден. 

Никога няма да има идеален момент за стартиране. Един успешен клуб прави нещата СЕГА, прави грешки и бързо се учи от тях. 

Те не чакат идеалния момент, за да стартират. Те не чакат да намерят идеалното място за среща. Те не търсят идеалния екип от хора, който да включат в плана. Проучвания показват, че хора, които просто започват сега, се провалят по-бързо, поучават се от своите грешки и повтарят, са много по-успешни и постигат много по-качествени резултати от хората, които анализират всичко до последния детайл и едва тогава започват. 

Винаги помни: ако следващото ти действие е насрочено за повече от две седмици напред, то вече не е действие - то е само желана мечта.

 

Success

 

 

Времевата линия за създаване на клуб

Следната времева линия изразява препоръчителните стъпки, които трябва да следваш, за да създадеш клуб. За всяка стъпка е посочен ориентировъчен период от време.

Дори и да си опитен член на други подобни организации, е много важно да следваш тези стъпки и да ги прочетеш старателно, тъй като те съдържат важна информация. 

Timeline WhyStart

Защо да стартираш клуб

1 ДЕН
още
 
Timeline Help

Как можем да помогнем

1 ДЕН
още
 
Timeline Learn

Да научим за Agora

1-5 ДНИ
още
 
Timeline Decide

Определяне на клуба

1 ДЕН
още
 
Timeline Team

Сформиране на екипа

1-7 ДНИ
още
 
Timeline Venue

Намиране на място за срещи

1-14 ДНИ
още
 
Timeline Schedule

Насрочване на първата среща

1 ДЕН
още
 
Timeline Register

Регистриране на клуба

1 ДЕН
още
 
Timeline Charter

Първа (Основаваща) среща

1 ДЕН
още

Contributors to this page: dimitar r. , bilyana.kalacheva and agora .
Page last modified on Tuesday January 18, 2022 14:05:24 CET by dimitar r..